Pepiling MARANG BIKERS tuwo DJOWO SURO LAN BOYO

** Doa satu HATI terbaik .. Brow buat Bikers tua ke All Bikers muda ** Bocah Bagus Bikers-ku Lanang, Ojo Wedi, … Golek-o Pepadhangé Dalan, Ora Kendhat Anggonku Ngengudhang, Duh Bocah bagus Bikers-ku type Lanang …. Wong Bikers Tuwomu Dudu Rojo, Sing Dak Wariské Dudu Bondho Donya, Sangumu Mung Isi Pitutur, Mugo Dadi Titah Kang Luhur, … Bikers sejati Bagusing Ati, … Ojo Lali Anggonmu Memuji, Marang Gusti Kang murbeng dumadi, Mugo Dadi Padhangé atimu bikers all type sak kabehing. Urip Ing Dunyo Iku Sedhélo, Urip Ing Kono Koyo Samudro, Mulo Nggér “.. Bikersku type Lanang … ., Ojo wegah Podho Tetanén kebhecik’an, Ing Kono Mbesuk-é Bakal Panen, Bikers-bagusku type Lanang, Ojo Nganti Ninggal Piwulang poro pengurusmu, mumpung jembar Golek-o Pepadhang Ojo Jirih Ing Pepalang …..! /! Sejatiné Ora Ono Opo-Opo ….. Sejatiné Jagad awujud Suwung, Ora Warno Lan Ora Rupo, Sing Ono Mung Awang-Uwung, Akéhing Bandha Dudu Ukuran, Drajat Lan Pangkat Dudu Takeran, Lan Pepujané Rasa Dudu Anak, Pagering Jiwo Dudu Sanak Wong Bikers tuwomu dudu Dewo, …. Ora Wenang Nulis Garisé Bikers kang wujudte Manungso, Sangumu Mung Isi Pitutur yoo lan contoh sing bechik ning sapodo-podo. Mugo podo olaho roso siji JIWO (satu HATI) Bikersmu lan Dadiyo Titah Kang Luhur …. ……

@. Doc. diambil dari KomPHaCS Creativity

About komphacssurabaya

PENULIS ARTIKEL&doc di rilis oleh : BAMBANG RAMINTO. (Rienthoe)

Posted on August 17, 2012, in Halaman. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. ISTIMEWA ,.. baget nich doa buat para anggota komphacs, berbahagialah buat lo yg sdh jd bagian dari keanggotaannya…. hihihi… jadi ikutan pengen sepertti nich .. bs ngayomi, bs nyembadani, .. wis Salute pokoknya buat lo..lo semua dech….

  2. Mas Brow Baskoro@wokey mas bro, matur suwun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

jatimotoblog

Agregator blog jawa timur

Inilah Aku

Sebuah catatan visual dari mata kiri

denog note

Watch, Learn, share and Travel

Mabry Campbell Photography Blog

Photo Blog ⎟Here you will find my Study Images + Test Images + Portfolio Images

Mobile Photographs

See them everywhere

More Has To Happen

for screenwriters and screenwriter sympathizers

komunitashondamegaprokebumen

info terkini segala merk sepeda motor

Safety First !!!

Seputar Dunia Roda Dua, Roda Empat & Wisata

Touring, Adventure and Humanity

menikmati setiap rentang waktu dan perjalanan ber-adventure

%d bloggers like this: